?Şehircilik? ile ?çevre? kavramlarının yan yana gelmemesi gereken kavramlar olduğunu düşünüyoruz.

05 Haziran 2012 Salı
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 15.03
BAŞKAN: Başkan Vekili Şükran Güldal MUMCU
KÂTİP ÜYELER: Fatih ŞAHİN (Ankara), Mustafa HAMARAT (Ordu)
-----0-----


BAŞKAN ? Sayın milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 115?inci Birleşimini açıyorum.
?
BAŞKAN ? Teşekkür ederiz Sayın Bayraktar.
Sayın milletvekilleri, gündeme geçmeden önce, sisteme girmiş sayın milletvekillerimize birer söz hakkı tanıyacağım; fakat sisteme girmiş olan grup başkan vekillerine öncelikle söz hakkı veriyorum.
Buyurunuz Sayın Hamzaçebi.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) ? Teşekkür ederim Sayın Başkan.
Dün, Diyarbakır?ın Lice ilçesinde, arazide meydana gelen mayın patlaması sonucu 2 askerimiz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah?tan rahmet diliyorum; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Terörü Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir kez daha kınadığımızı ifade ediyorum.
Bugün Dünya Çevre Günü; Dünya Çevre Günü?nü Cumhuriyet Halk Partisi olarak kutluyoruz. Türkiye?de bir dönem Bakanlık olarak Çevre Bakanlığı vardı, daha sonra Çevre ve Orman Bakanlığı oldu; her iki proje de güzel projelerdi. Şimdi de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı var. ?Şehircilik? ile ?çevre? kavramlarının yan yana gelmemesi gereken kavramlar olduğunu düşünüyoruz. Çevrenin şehirciliğe feda edilmesi gibi bir uygulamanın olmasından endişe ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanından bizim talebimiz ve ricamız, çevre konularında olabildiğince hassas olmasıdır. Şehircilik kadar, çevreye ayrı bir önemi vermek gerekir.
(Mikrofon otomatik cihaz tarafından kapatıldı)
BAŞKAN ? Teşekkür ederiz Sayın Hamzaçebi.
Sayın Aydın?
?

Viagra çok lezzetli yemek değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm atanmış zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen tam olarak bir saat beklemek zorunda.