Yazılı Basın Açıklaması ve Hükümete Çağrı

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ VE CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ
M. AKİF HAMZAÇEBİNİN
YAZILI BASIN AÇIKLAMASI
(24.06.2012)



ÇAĞRI?


Parlamentonun sırtındaki kamburun kaldırılması, Parlamentonun itibarının teslimi, bir dramın sonlandırılması için hala vakit var?
TBMM?nin 2. Yasama yılı çalışmalarının önümüzdeki hafta tamamlanması beklenmekte. Ancak 24. Dönem Parlamentosu, 2. Yasama yılını bitirirken açıldığı günkü ayıpla kapanmak üzere? Bu süreçte siyasi parti başkanları açıklamalar yaptı. Bildiriler imzalandı? Bakanlar, siyasi iktidarın yetkilileri konuştu? TBMM Başkanı çeşitli girişimlerde bulundu... Tutuklu milletvekilleri umutlandı? Ancak ne yazık ki görünmez elin ipotek koyduğu Parlamentonun üzerine adeta ölü toprağı örtüldü. Kim Parlamentonun elini bağlıyor? Bu Parlamento kendi sorununa çare üretemez ise ülkenin sorunlarına nasıl çare üretir?
Tutuklu milletvekillerinin durumu sadece bir demokrasi ayıbı olmanın ötesine geçmiş durumda. Silivri?de bir insanlık dramı yaşanmakta? Birçok insanımıza can vermiş dünyaca ünlü bir akademisyen, umutsuzluk içinde var olup, olmama mücadelesi veriyor. Sağlık sorunları nedeniyle bir yaşam hakkı ihlali ortaya çıkmıştır. Diğer tutuklu milletvekilleri için de tutukluluk dayanılmaz bir hal almıştır. Parlamento artık bu ayıba daha fazla kayıtsız kalamaz.
Önümüzde bir haftadan fazla bir zaman var? Buradan tüm milletvekillerine parti ayırımı gözetmeksizin seslenmek istiyorum: ?Henüz çok geç değil? Gelin hep beraber bir demokrasiye yakışır şekilde, milli iradeye vurulan zincirleri kıralım. 24. Dönem Parlamentosunun üzerindeki lekeyi silelim. Bütün siyasi kimliklerimizi ve yaklaşımlarımızı bir yana bırakıp yüreğimizin sesine kulak verelim ve bu sorunu çözelim?

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç dakika beklemek zorunda.