Özel yetkili mahkemeler bütün acımasızlığıyla, bütün şiddetiyle, bütün hukuk tanımazlığıyla sistemimizde devam edecektir

CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi: -''Özel yetkili mahkemeler kalkmamıştır. Özel yetkili mahkemeler bütün acımasızlığıyla, bütün şiddetiyle, bütün hukuk tanımazlığıyla sistemimizde devam edecektir'' -''Ortada AKP açısından bir zafer vardır, ancak bu, Pirus zaferi olacaktır. Yıktıklarının altında AKP kendisi de kalacaktır''

02.07.2012

TBMM  - CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, ''Özel yetkili mahkemeler kalkmamıştır. Özel yetkili mahkemeler bütün acımasızlığıyla, bütün şiddetiyle, bütün hukuk tanımazlığıyla sistemimizde devam edecektir'' dedi.
CHP Grup Başkanvekilleri Emine Ülker Tarhan ve Akif Hamzaçebi, bir grup CHP milletvekili ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, TBMM Genel Kurulu'nda bugün kabul edilen özel yetkili ağır ceza mahkemelerinin kaldırılmasını öngören kanunla ilgili eleştirilerini dile getirdi.
Hamzaçebi, ''3. Yargı Paketi'' olarak getirilen düzenlemenin Ak Parti'lilerin oylarıyla TBMM'de kabul edildiğini belirterek, ''AKP'liler bunu bir zafer olarak ilan etti. Evet ortada AKP açısından bir zafer vardır, ancak bu Pirus zaferi olacaktır. Yıktıklarının altında AKP kendisi de kalacaktır. Bugün yarattıkları canavar bir gün gelip onları da yiyecektir'' ifadelerini kullandı.
Yapılan düzenleme ile artık Türkiye'de özel yetkili mahkemeler ile AK Parti'nin kurmuş olduğu, kendine bağlı olan bir yargı sisteminin var olacağını iddia ederek, ''Özel yetkili mahkemeler kalkmamıştır. Özel yetkili mahkemeler bütün acımasızlığıyla, bütün şiddetiyle, bütün hukuk tanımazlığıyla sistemimizde vardır, devam edecektir'' diye konuştu.
Özel yetkili mahkemelerin varlıklarıyla, yaptıkları soruşturmalarla, yürüttükleri yargılamalarla kamuoyunda çok büyük bir tartışmanın konusu haline geldiklerini öne süren Hamzaçebi, hükümetin de bu tablodan rahatsız olmuş bir görüntü sergilemesine rağmen, gelinen noktanın son derece yanlış olduğunu söyledi. Hamzaçebi, ''Türk hukuk sistemini, AKP bugün yıkmıştır. Ancak bu yıkıntıların altında kendileri de bir gün kalacaktır, buna inanıyorum'' dedi.


Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz kulüp geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç dakika beklemek zorunda.