Eğer siz gerçekten Sivas Madımak?ın bir katliam olduğunu içselleştirmiş olsaydınız...

02 Temmuz 2012 Pazartesi
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 14.04
BAŞKAN: Başkan Vekili Şükran Güldal MUMCU
KÂTİP ÜYELER: Fatih ŞAHİN (Ankara), Mustafa HAMARAT (Ordu)
-----0-----


BAŞKAN ? Sayın milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 130'uncu Birleşimini açıyorum.
Toplantı yeter sayısı vardır, görüşmelere başlıyoruz.
Gündeme geçmeden önce üç sayın milletvekiline gündem dışı söz vereceğim.
?
BAŞKAN ? Teşekkür ederiz Sayın Şahin.
Sisteme girmiş?
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) ? Sayın Başkan, konuşmacılar ?zevahiri kurtarıyorsunuz? diyerek Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna sataşmada bulunmuştur. Söz istiyorum efendim.
BAŞKAN ? Buyurunuz Sayın Hamzaçebi. (CHP sıralarından alkışlar)
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) ? Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; bugün 2 Temmuz, yani Sivas Madımak katliamının yıl dönümü. Ben, iktidar partisi sözcülerinin bu konudaki samimiyetlerine inanmayı tercih ederim, bunu arzu ederim.
Şimdi, Sivas?ta bu katliamın yıl dönümü olması nedeniyle bulunan Cumhuriyet Halk Partili milletvekili arkadaşlarımı aradım, ?Adalet ve Kalkınma Partisinden herhangi bir bakan veya milletvekili bu anma gününde orada mıydı?? diye sordum, bana verdikleri cevap: ?Herhangi bir kimse yoktu.
Şimdi bakın, eğer siz gerçekten Sivas Madımak?ın bir katliam olduğunu ve bunun bizim tarihimize bir acı olay olarak geçtiğini içselleştirmiş olsaydınız, o acıyı orada vatandaşlarımızla bugün paylaşırdınız. Bunu ifade etmek istedim.
Bir de Sayın Tufan Köse, burada konuşmasını yaparken ?intikam evi? kelimesini kullandıktan sonra bir el işaretini de yapmak suretiyle bir dil sürçmesi olduğunu ifade ederek onun bir utanç müzesi olduğunu söyledi. Konuşmasının bitiminde de bunun böyle olduğunu ifade etti. Bu ?Utanç müzesine dönüştüreceğiz.? cümlesini, bir dil sürçmesini oturup başka taraflara çekmeye, böyle bir acı olayın yıl dönümünde hiç gerek yok.
Teşekkür ediyorum. (CHP sıralarından alkışlar)
BAŞKAN ? Teşekkür ediyoruz Sayın Hamzaçebi.
Sisteme girmiş sayın milletvekillerimiz var. Çok kısa söz hakkı tanıyacağım.
Buyurunuz Sayın Memecan.
?

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen bir hafta beklemek zorunda.