Bu darp olayı basit polisiye bir olay değildir.

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ VE CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ
M. AKİF HAMZAÇEBİ?NİN
YAZILI BASIN AÇIKLAMASI
(12.07.2012)


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal 11 Temmuz Perşembe günü kentsel dönüşümü protesto eden bir grup yurttaşımızın basın açıklamasına destek verirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin memurları tarafından darp edilmiştir. Bu darp olayı basit polisiye bir olay değildir. Türkiye?deki demokrasinin seviyesini ortaya koyması açısından düşündürücü ve üzücü bir olaydır. Ayrıca bugün Türkiye?de demokratik haklarını kullanarak kendilerini ifade etmek isteyen herkesin güç kullanılarak susturulduğu bir düzen kurulduğunun belgesi niteliğindedir.  
11 Temmuz Perşembe günü İstanbul?a eşkıya inmiştir. Devletin memurları eliyle milletvekili darp edilmiş, polis olayları seyretmekle yetinmiştir. Polis Vazife ve Salahiyet Kanununun 1. Maddesinde ?Polis, asayişi amme, şahıs, tasarruf emniyetini ve mesken masuniyetini korur. Halkın ırz, can ve malını muhafaza ve ammenin istirahatini temin eder.? hükmü yer almaktadır. Polis yasada yer alan görevini yapmamış, bu görevini kendisine hatırlatan Sayın Tanal?ı ?karakola şikayette bulunmaya çağırmıştır.? Yani açıkça saldırgan himaye edilmiş ve kaçmasına göz yumulmuştur.
Saldırganın derhal yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini, olaya zemin hazırlayan ve saldırganları himaye edenlerin derhal cezalandırılmasını bekliyoruz.
Tüm bu yaşananların ve sorumlular hakkında yapılacak işlemlerin takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen üç gün beklemek zorunda.