Bütün dinler, adalete duyulan özlemin ifadesidir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'nin organizasyonuyla Ataşehir'deki Sahan Restoran'da düzenlenen iftar yemeğinde, İstanbul'un Anadolu yakasındaki muhtarlarla bir araya geldi.

İftar yemeğine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP milletvekilleri Kadir Öğüt, Ayşe Eser Danişoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de katıldı. İftarda Anadolu yakasındaki İlçe Başkanları ve İlçe yöneticileri de hazır bulundu.

İftar yemeğinde konuşma yapan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi bütün dinlerin, adalete duyulan özlemin ifadesi olduğunu, tarihin hangi döneminde olursa olsun, insanların toplum halinde yaşamaya başladığı andan itibaren bir inanca sahip olduklarını dile getirdi.

Hamzaçebi, "Tarihin hangi döneminde, hangi coğrafyada olursa olsun, yönetimler bozulmaya, adaletten uzaklaşmaya ve haksızlıklar ortaya çıkmaya başladığı anda, o toplumda ilahi vahye dayanan bir dini tebliğ etmekle görevli peygamberlerin ortaya çıktığını belirten Hamzaçebi, ''Hazreti İbrahim'den bu yana bütün peygamberler, bütün peygamberlerimizin tebliğ ettiği bütün dinler adalete duyulan özlemi ifade eder, insanlığı adalete davet eder. Güzel dinimiz İslam'ın da insanlığa vermek istediği mesaj, ahlak ve adalet mesajıdır. Yani insanlar ne kadar adil olurlarsa, ne kadar ahlaka sahip olurlarsa, onların yaşadığı toplum o kadar adalet üzerine kurulu bir toplum olacaktır'' diye konuştu.

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm bulmak zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen tam olarak bir saat beklemek zorunda.