CHP TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi İstanbul İl Genel Meclisi CHP Grubunu ziyaret etti

CHP TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi İstanbul İl Genel Meclisi CHP Grubunu ziyaret etti
07.09.2012
CHP TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi İstanbul İl Genel Meclisi CHP Grubunu 2. kez ziyaret etti. CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever ve grup yönetimi ile kısa bir değerlendirme yaparak fikir alışverişinde bulunan Grup Başkanvekili Hamzaçebi, CHP Meclis Grubu Üyeleri ile toplantı salonunda 2 saati aşkın toplantı gerçekleştirdi.

Hamzaçebi: CHP İBB ve İl Genel Meclis Grubu ve Üyelerinin başarılı çalışmaları ile muhalefet görevini iyi bir şekilde yerine getirdiğini görüyoruz.

CHP TBMM Grup Başkanvekili Hamzaçebi, İl Genel Meclisi?nin 116 Üyeli CHP Grubunun önerilerini ve eleştirilerini dinledi. Gerek İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde, gerekse de İl Genel Meclisinde Grup Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile beraber sıklıkla buluşmak istediğini belirten Hamzaçebi, İstanbul ve İstanbulluların çıkarları için CHP?nin gerçekleştirdiği muhalefetin daha etkinleştirileceğini söyledi. CHP TBMM Grup Başkanvekili Hamzaçebi İstanbul?da CHP İBB ve İl Genel Meclis Grubu ve Üyelerinin başarılı çalışmaları ile muhalefet görevini iyi bir şekilde yerine getirdiğini, bu çalışmaların İstanbul halkının ve CHP Genel Merkezi?nin bilgisi dahilinde olduğunu belirtti. Hamzaçebi, Meclis Üyelerini takdir ettiğini ve Meclis Üyeleri ile daha sıklıkla görüş alışverişinde bulunulacağını da sözlerine ekledi.

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm seçip zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen bir hafta beklemek zorunda.