CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu?nun, güven oylamasında elektronik cihazla yanlışlıkla ?evet? oyu kullandığına, sonrasında pusula ile ?hayır? oyu kullanmasına rağmen, Başkanlık Divanının elektronik cihazla yapılan oylamayı geçerli saydığına, Mevlüt Dudu

15 Temmuz 2011 Cuma
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 18.02
BAŞKAN: Başkan Vekili Sadık YAKUT
KÂTİP ÜYELER: Bayram ÖZÇELİK (Burdur), Fatih ŞAHİN (Ankara)
----- 0 -----


BAŞKAN ? Türkiye Büyük Millet Meclisinin 11?inci Birleşimini açıyorum.
Toplantı yeter sayısı vardır, görüşmelere başlıyoruz.
?
BAŞKAN ? Teşekkür ediyorum Sayın Bakan.
Sayın Hamzaçebi, kısa bir söz talebiniz var, buyurun.
CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu?nun, güven oylamasında elektronik cihazla yanlışlıkla ?evet? oyu kullandığına, sonrasında pusula ile ?hayır? oyu kullanmasına rağmen, Başkanlık Divanının elektronik cihazla yapılan oylamayı geçerli saydığına, Mevlüt Dudu?nun gerçek oyunun ?hayır? olduğuna ilişkin açıklaması
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) ? Teşekkür ederim Sayın Başkan.
Söz alma talebimin görüşülmekte olan teklifle herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Ancak, bir hususu tutanaklara geçirmek için söz aldım. 13 Temmuz Çarşamba günü Hükûmetin programına yönelik olarak yapılan güven oylamasında Hatay Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Dudu önce elektronik cihazla oyunu kullanmak istemiş ancak kullanmış olduğu oydan emin olamaması nedeniyle daha sonra oy pusulasıyla oyunu ?hayır? olarak vermiştir. Fakat, Başkanlık Divanınca elektronik cihazla oy kullananların ayrıca kullanmış oldukları oy pusulasının dikkate alınmaması uygulaması nedeniyle ?hayır? oyu yerine elektronik cihazla kullandığı gözüken ?evet? oyu kayıtlara geçmiştir. Sayın Dudu Hükûmet Programı?na ?hayır? oyu vermiştir. Onun tutanaklara geçmesi için söz aldım.
Teşekkür ediyorum.
BAŞKAN ? Teşekkür ediyorum Sayın Hamzaçebi. Ancak, Başkanlık Divanının yaptığı uygulamada herhangi bir yanlışlık söz konusu değil, elektronik cihazdaki uygulamayı kabul etmiştir.
?

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm kullanımı zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen bir hafta beklemek zorunda.