Sarıyer Gümüşdere köyü halkının sorunları TBMM'ye taşındı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA
    
Aşağıdaki sorularımın İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim ŞAHİN tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim. 18.10.2012

                                                                                                                     M. Akif HAMZAÇEBİ
                                                                                                                        İstanbul Milletvekili

    İstanbul İli Sarıyer İlçesi Adile Sadullah Mermerci Polis Eğitim Merkezinde eğitim gören Libya uyruklu öğrencilerin Gümüşdere Köyü halkının bağ, bahçe ve seralarda yetiştirdiği ürünleri gasp etmek suretiyle köy halkına, bindikleri dolmuşlara ücret ödemeyerek de dolmuşçu esnafına zarar verdikleri ve huzursuzluk çıkardıkları İstanbul İl Genel Meclisi üyelerinin Gümüşdere Köyüne yaptıkları ziyaret sırasında Köy halkı tarafından dile getirilmiş ve konu İl Genel Meclisinin gündemine taşınmıştır.                    Bu bağlamda;
1-    Adile Sadullah Mermerci Polis Eğitim Merkezinde eğitim gören Libya uyruklu öğrenci var mıdır, var ise sayısı ne kadardır ve ne kadar süre ile eğitim göreceklerdir?
2-    Adile Sadullah Mermerci Polis Eğitim Merkezinde eğitim gören Libya uyruklu öğrenci var ise, bu öğrenciler iki ülke arasında imzalanan hangi anlaşma gereği eğitim görmektedirler?
3-    İl Genel Meclisinin gündemine taşınan ve köy halkının ve esnafın mal güvenliği ile ilgili olan sorunun araştırılması ve soruşturulması için İstanbul Valiliğince işlem başlatılmış mıdır, başlatılmış ise sonuçlanmış mıdır?
4-    Libya uyruklu öğrencilerin eğitim görmesi iki ülke arasında imzalanan bir anlaşmaya dayandığı göz önüne alındığında, İstanbul Valiliğince, söz konusu sorun hakkında Bakanlığınıza bilgi verilmiş midir?

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen bir hafta beklemek zorunda.