CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma

09.08.2013 15:56

Fotoğraflar için lütfen tıklayınız

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, demokratikleşme paketi için TBMM'nin olağanüstü toplanabileceğini belirterek, "Kamu görevlilerine, çalışanlarına toplu sözleşme-toplu görüşme görüntüsü adı altında verilen zammın yetersizliği nedeniyle TBMM olağanüstü toplanabilir. Olağanüstü toplanmak için çok nedenimiz var; en başta Türkiye'nin özgürlük ve demokrasi ihtiyacı için olağanüstü toplanmalıyız" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Hamzaçebi, bayramı buruk geçirdiklerini belirterek, ileride sağlıklı, mutlu, huzurlu ve özgürlük içinde bayramları geçirmeyi diledi.

Salonda bulunanların bayramını kutlayan Hamzaçebi, şöyle devam etti:

"Bugün umutsuzluk günü değil, umut günüdür. Umutlanmak için birçok nedenimiz var. Hiçbir şey CHP'lilerin moralini bozamaz. Tam tersine bütün olanlar, Türkiye'nin içinden geçtiği bu süreç, CHP iktidarını gerçekleştirmek için bize büyük bir güç vermektedir. Bu güçle önce yerel seçimler, sonra cumhurbaşkanlığı seçimi, sonra genel seçim olmak üzere CHP iktidarını, gücünü, tarafsız cumhurbaşkanını Türkiye'ye kazandıracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Hamzaçebi, Ergenekon davasında tahliye edilen CHP Milletvekili Mehmet Haberal ile ilgili kendisine "Haberal'ın yemin etmesi için TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağıracak mısınız?" şeklinde soru geldiğini aktararak, Haberal'ın yemin etmesinin TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırma sebebi olmayacağını ve TBMM'nin normal yasama faaliyetine başladığında Haberal'ın yemin edeceğini daha önce dile getirdiğini anlattı.

"Meclisin olağanüstü toplanması için birçok neden var"

Türkiye'nin gündeminde fazlasıyla olağanüstü konu olduğunu, demokrasi konusunda olağanüstü günler yaşandığını, bu yüzden TBMM'nin olağanüstü toplanableceğini dile getiren Hamzaçebi, "Demokratikleşme paketi için TBMM olağanüstü toplanabilir. Kamu görevlilerine, çalışanlarına toplu sözleşme-toplu görüşme görüntüsü adı altında verilen zammın yetersizliği nedeniye TBMM olağanüstü toplanabilir" diye konuştu.

Hamzaçebi, birkaç gün önce dolaştığı Beykoz ve Çekmeköy'de vatandaşın 2B konusunda mağdur ve perişan olduğunu savunarak, bu konuda CHP'nin bekleyen teklifini görüşmek ve yasalaştırmak için TBMM'nin olağanüstü toplanabileceğini söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi, "Olağanüstü toplanmak için çok nedenimiz var; en başta Türkiye'nin özgürlük ve demokrasi ihtiyacı için olağanüstü toplanmalıyız" ifadesini kullandı.

"Ezenlerle, zulmedenlerle mücadele edeceğiz"

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da bayramlaşma töreninde CHP'lilerin aralarındaki dayanışmayı bir kez daha gösterdiğini belirterek, nefisle mücadele edilen ramazan ayından çıkıldığını, oruç tutan tutmayan herkesin birbirine saygı duyarak bu ayı eda ettiğini söyledi.

"Bundan sonra AKP ile mücadele başlıyor. Nefsimizle mücadele ettik. Ezenlerle, zulmedenlerle de mücadele edeceğiz. Siyasi davalarla Türkiye'yi bir açık hava hapishanesine dönüştürmek isteyen iktidarla da mücadele edeceğiz" ifadelerini kullanan Salıcı, bu mücadelenin sonunda 8 ay sonra gayet demokratik bir şekilde iktidarın elinden İstanbul'u alacaklarını iddia etti.

Salıcı, "Bize her türlü haksızlığı yapabilirler, her şeyi söyleyebilirler ama sandıktan çıkan meşru iktidara kimsenin söyleyeceği bir şey olmaz" dedi.

Törene, CHP İstanbul milletvekilleri Faik Tunay, İhsan Özkes, parti meclis üyeleri, ilçe başkanları, teşkilat üyeleri, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı. - İstanbul

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz kulüp geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen tam olarak bir saat beklemek zorunda.