Ana muhalefet partisinin yurt dışında temaslarda bulunması, iktidarın icazetine bağlı değildir.

CHP'nin Mısır ziyareti
-CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi:
-"Sayın Başbakan; ana muhalefet partisinin yurt dışında temaslarda bulunması, iktidarın icazetine bağlı değildir. Bu yetkiyi, millet verir. Ancak kendisi Başbakan değilken, ABD'ye giderek, zamanın başkanı Bush ile hangi sıfatla görüşmüştür?"
-"CHP, 12 Eylül'ün kapattığı bir partidir ama siz 12 Eylül ve 28 Şubat anlayışının yarattığı bir partisiniz"
12.09.2013
TBMM - CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, partisine mensup iki milletvekilinin Mısır ziyaretine yönelik Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sen hangi sıfatla gittin" sözüne ilişkin, "Sayın Başbakan'a şunu sormak isterim. Diyor ki CHP hangi yetkiyle bu temasları yapıyor. Sayın Başbakan ana muhalefet partisinin yurt dışında temaslar da bulunması iktidarın icazetine bağlı değildir, bu yetkiyi millet verir" yanıtını verdi. -Hamzaçebi, "Sayın Başbakan'a şunu sormak isterim kendisi Başbakan değil iken ABD'ye giderek o zamanın başbakanı Bush ile hangi sıfatla görüşmüştür?" diye sordu.
Hamzaçebi, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'li iki milletvekilinin Mısır ziyaretine ilişkin sözlerine yanıt verdi.
AKP döneminde Türkiye'nin dış politikada yalnız kaldığını öne süren Hamzaçebi, "İzlenen dış politika, ulusal güvenliğimizi, bölgesel etkinliğimizi ve uluslararası saygınlığımızı zedelemiştir. Türkiye, belki sesi çıkan ama dinlenmeyen ülke haline geldi" dedi.
Başbakan Erdoğan'ın kişisel duygulara dayanan ve bunun sonucunda "ya hep ya hiç" anlayışıyla şekillenen dış politikanın Türkiye'ye zarar verdiğini savunan Hamzaçebi,  "Türkiye, komşularıyla iyi ilişki kuramaz hale gelmiştir. Böylece bir boşluk doğmuştur. CHP, doğan bu boşluğu gidermek, doldurmak üzere, hükümetin dış politikasında tıkamış olduğu kanalları açarak, Türkiye'nin ve hükümetin önüne yeni kanallar açarak, yeni bir iklim yaratmak suretiyle Türkiye'ye yardımcı olmanın gayreti içerisindedir. Bizim başka hiçbir amacımız yoktur" diye konuştu.
Bu çerçevede önce Irak seyahatini gerçekleştirdiklerine işaret eden Hamzaçebi, daha sonra Osman Korutürk ve Faruk Loğoğlu'ndan oluşan heyetin Mısır'da bir ziyarette bulunduğunu hatırlatarak şöyle dedi:
"Biz bu iki ziyarette de şuna çok dikkat ettik. Ana muhalefet partisi olarak bu ziyaretleri yapabiliriz, bunda hiçbir tereddüt yok ama CHP olarak dikkat ettiğimiz nokta Türkiye Cumhuriyetinin dış politikasında CHP'nin bu temasları nedeniyle bir kazancın ortaya çıkmasıdır. Hükümetin itibarına devletin itibarına dikkat eden, önem veren bir anlayışla bu temasları yürüttük."
Mısır'da ayrım yapmaksızın ülkenin siyasi yelpazesinde yer alan hemen hemen bütün oluşumlarla, Müslüman kardeşler dahil görüşüldü.
Biz ana muhalefet partisi olarak bu görüşmeleri yapma hakkına sahibiz. Millet, bize bu yetkiyi veriyor. Sayın Başbakan; ana muhalefet partisinin yurt dışında temaslarda bulunması, iktidarın icazetine bağlı değildir. Bu yetkiyi, millet verir. Ancak kendisi Başbakan değilken, ABD'ye giderek, zamanın başkanı Bush ile hangi sıfatla görüşmüştür? O görüşmede 1 Mart tezkeresinin pazarlıklarını yaptınız. Siz önce buna bir cevap verin. Bush ile görüşme öncesinde 10 Aralık 2002'de Washington D.C'deki Monarch Otel'de Başkan'ın iki önemli adamıyla siz hangi konuları görüştünüz, hangi sıfatla görüştünüz? Milletin size vermediği yetkiyi, kendiniz, parti genel başkanı sıfatıyla kullanmaya kalktınız. 2002 seyahatinden önce de yurt dışı çok sayıda seyahat gerçekleştirdiniz. Siz bunları hangi sıfatla, yetkiyle yaptınız?"
Başbakan Erdoğan'ın CHP'yi "12 Eylül'ün izlerini taşıyan parti " olarak nitelendirdiğini aktaran Hamzaçebi, "CHP, 12 Eylül'ün mağduru olmuş, onun kapattığı bir partidir ama siz 12 Eylül ve 28 Şubat anlayışının yarattığı bir partisiniz. AKP kurucuları, zamanında 28 Şubat'ı gerçekleştiren komutanlardan icazet alarak o partiyi kurdular. O günleri unutmadık. O temasları yapanlar bugün hayattadır" dedi.
    

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm seçip zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç dakika beklemek zorunda.