Tuncel Kurtiz, son yolculuğuna uğurlandı

Sinema ve Tiyatronun usta oyuncusu Tuncel Kurtiz, Harbiye Muhsin Ertuprul Sahnesi'nde düzenlenen törenin ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.

29.09.2013

Kurtiz, alkışlarla uğurlandı. Sinema ve tiyatronun usta oyuncusu Tuncel Kurtiz, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenin ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.

Beşiktaş'taki evinde vefat eden tiyatro ve sinema sanatçısı Tuncel Kurtiz, son yolculuğuna uğurlandı. Kurtiz için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Törene, Tuncel Kurtiz'in eşi Menend ve oğlu Mirza Kurtiz, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Unal ile aralarında Arif Sağ, Ferhan Şensoy, Ayla Algan, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Nur Fettahoğlu, Barış Falay, Demet Akbağ, Melek Baykal, Kıvanç Tatlıtuğ, Leman Sam, Şevval Sam, Zeliha Berksoy, Hamdi Alkan, Cansu Dere, Sarp Akkaya, Burçin Terzioğlu'nun da aralarında olduğu çok sayıda sanatçı ve seveni katıldı. Törende, Kurtiz'in tabutunun alkışlar eşliğinde sahnede oluşturulan platformun üzerine konulmasının ardından sanatçı için saygı duruşunda bulunuldu. Tiyatro ve sinema sanatçısı Ayla Algan, törende yaptığı konuşmada, Kurtiz'in cenazesinin Balıkesir'in Güre ilçesine bağlı Çamlıbel köyünde defnedileceğini belirterek, yolun uzun olması nedeniyle sanatçı dostlarının Kurtiz ile ilgili duygu ve düşüncelerini yazarak Muhsin Ertuğrul Sahnesi'ne yollamalarını istedi. Ayla Algan, daha sonra bu görüşleri kitapçık haline getirmek istediklerini ifade etti. Alkışlar ve gözyaşları arasında uğurlanan Kurtiz'e seslenen bir grup genç, "Çapulcular seni unutmayacak" dedi. Kendi sesinden hayatı Tuncel Kurtiz'in sevdiği eserin piyanoda çalındığı törende, sanatçının kendi sesinden hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterimi de yapıldı. Törenin ardından sonra sanatçı dostları ve sevenleri tarafından omuzlara alınarak alkışlar eşliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracına konulan Kurtiz'in cenazesi, toprağa verileceği Balıkesir'in Güre ilçesine gönderildi.

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm atanmış zaten karar verin. Biz kulüp geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç saat beklemek zorunda.