Mustafa Balbay'ı ziyaret

CHP lideri Balbay'la görüştü

01.10.2013

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu milletvekilleri CHP Milletvekili gazeteci-yazar Mustafa Balbay'ı Sincan Cezaevi'nde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu MHP milletvekili Engin Alan'la cezaevinden duruşmaya götürüldüğü için görüşemedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, tutuklu milletvekilleri Balbay'ı ziyaret etmek için saat 10.00 sıralarında Sincan Cezaevi'ne geldi. Görüşmeye CHP Grup Başkanvekilleri Akif Hamzaçebi, Muharrem İnce, Engin Altay, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve CHP TBMM İdare Amiri Malik Ecder Özdemir de katıldı.

Bu sırada bir grup CHP'li cezaevi önünde 'Andımızı' okuyarak bekledi.

Kılıçdaroğlu cezaevi çıkışında yaptığı açıklamada, "Yeni yasama yılını hapishanede açtık. Halkın oyuyla seçilen bir milletvekili uzun süredir tutuklu. Biliyorsunuz, 7 milletvekili şu anda tutuklu. Parlamentoya halkın iradesi tam yansımış değil. Dün açıklanan demokrasi paketinde ben tutuklu milletvekilleriyle ilgili de birkaç cümlenin olabileceğini düşünüyordum. Çünkü demokrasi halkın oylarıyla seçilen kişilerin parlamentoda görev yapması demektir. Onların hapishanede tutulması demek değildir.

Ama bu olmadı, sayın Balbay'ı çok iyi gördüm. Morali yerinde, çalışıyor, üretiyor. Ben Ankara'da tutuklu bir parlamenter olarak çalışmak istiyorum, çalışıyorum, üretiyorum, düşüncelerimi ifade ediyorum. Bana notlar gönderecek, düşüncelerini gönderecek. Parlamentodaki yasa teklifleri veya tasarıları gelirse onları sayın Balbay'a ulaştıracağız. Sayın Balbay, o konudaki düşüncelerini oluşturcak ve bizim milletvekillerine aktaracak. Biz de onları parlamentoda dillendireceğiz. 21. yüzyılın Türkiye'sinde bir milletvekilinin tutuklu olması demokrasi ayıbıdır. Bu demokrasi ayıbını ortadan kaldırmamız gerekiyor. Bu sadece muhalefetin değil, bütün siyasal partilerin ortak görevi olması gerekir" dedi.

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm kullanımı zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç dakika beklemek zorunda.