Camiden asıl medet uman oraya sığınmak isteyen Başbakanın kendisiymiş

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ve İSTANBUL MİLLETVEKİLİ
M.AKİF HAMZAÇEBİ?NİN
YAZILI BASIN AÇIKLAMASI
(19.10.2013)

Dini siyasetin kontrolüne alan Muaviye'den 1400 yıl sonra bugün Türkiye'de aynı siyasetin olduğunu daha önce belirtmiştim. Baskı, zulüm ve haksızlıkları için Muaviye'nin "kader" üzerinden yaptığı meşrulaştırmayı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan da seçimlerde aldığı oy oranına yaslanarak yapmak istemektedir. Demokrasiyi içselleştirememiş olanların doğrulara bile tahammülleri yoktur. Onlar bütün adaletsizliklerine sandıkla meşruiyet kazandırmaya çalışırlar. Gezi olaylarında güvenlik güçlerinin şiddetinden kaçan gençlere Dolmabahçe Bezmialem Valide Sultan Camisi'nin kapılarını açan Müezzine bugünkü siyasi iktidar tarafından yapılan baskının Muaviye'nin baskıcı politikalarından hiçbir farkı yoktur. Bunu Makyavel siyasetine benzetmek Makyavel'e haksızlık olur. Çünkü Makyavel halkın mutluluğunu esas alır. Türkiye'de ise Başbakanın bireysel mutluluğu/hırsı her şeyden önce gelmektedir.
Müezzin Fuat Yıldırım baskılara rağmen "gençler camide içki içti" yalanını söylemediği için görev yaptığı camiden alınarak Başakşehir ilçesine sürülmüştü. Tabii ki bu tayine tepkiler oldu. Aynı yalanı söylememekte ya da diğer bir ifadeyle doğruyu söylemekte direnen Müezzin bu defa görünüşte istek üzerine, gerçekte ise istek dışında zorlamayla Karaköy'deki bir başka camide görevlendirildi. Ülkeyi kin ve inatla yöneten, din adamlarını bile kendi iktidar hırsı için yalan söylemeye zorlayan bu anlayışın değerlendirmesini milletimizin sağduyusuna bırakıyorum. Demokrasi ve özgürlük karşıtı bu anlayışın ülkeye felaketten başka getireceği bir şey yoktur.
Yalanlarına ortak olmayan bir din insanına bile devlet gücünü işkence aracı olarak kullanmaktan sakınmayan bir iktidar var.  Gezi olaylarında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilemeyi bile esirgeyen bu iktidardan her şey beklenir artık.
Camiye gençlerin sığındığını biliyorduk. Meğer camiden asıl medet uman oraya sığınmak isteyen Başbakanın kendisiymiş.
Bir din adamına yakışır şekilde gerçeği söyleyen Müezzin'in arkasında duramayan Diyanet İşleri Başkanlığı'nı da günlük siyasetin dışında kalarak görevini yapmaya davet ediyorum. Bu tayin/görevlendirme iptal edilmez ise Müezzin Başbakan'ın yalanına ortak olmadığı için tayin edilmiş olacaktır. Saygın din adamlarımızın görev yaptığı Diyanet İşleri Başkanlığı, yalan söylemediği için bir müezzini tayin etmiş bir konuma düşmemelidir. Diyanet İşleri Başkanlığını bu konuma düşürmeye hiç kimse cesaret etmemeli, edememelidir.

Viagra çok lezzetli yemek değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm seçip zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç dakika beklemek zorunda.