Hükûmetin Sayıştay denetimlerinden rahatsız olduğu bu dönemde Sayıştayın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum

28 Mayıs 2014 Çarşamba
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 14.00
BAŞKAN: Başkan Vekili Şükran Güldal MUMCU
KÂTİP ÜYELER: Fehmi KÜPÇÜ (Bolu), Mine LÖK BEYAZ (Diyarbakır)
----- 0 -----
BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 94'üncü Birleşimini açıyorum.
?
Sayın Hamzaçebi?
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Teşekkür ederim Sayın Başkan.
Bugün ilk Azerbaycan Cumhuriyeti olan demokratik Azerbaycan Cumhuriyeti'nin kuruluş yıl dönümü. Bu vesileyle dost ve kardeş Azerbaycan ülkesini, kardeşlerimizi, sevgiyle saygıyla selamlıyorum, kendilerini Cumhuriyet Halk Partisi Grubu olarak kucaklıyoruz.
Bugün yine, eski Başbakanlarımızdan Cumhuriyet Halk Partisinin eski Genel Başkanlarından büyük devlet adamı Sayın Bülent Ecevit'in 89'uncu doğum yıl dönümü. Hem siyaset olarak hem üslup olarak hem nezaket olarak Türk siyasetinde örnek bir insan olan, bürokrasi yıllarımda da benim Başbakanlığımı yapmış olan Sayın Bülent Ecevit'i Cumhuriyet Halk Partisi Grubu olarak bu doğum yıl dönümünde saygıyla, şükranla anıyoruz.
Yine bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik devlet olmasında çok temel bir kurum olan Sayıştayın 152'nci kuruluş yıl dönümü. Hükûmetin Sayıştay denetimlerinden rahatsız olduğu bir dönemde Sayıştayın kuruluş yıl dönümünü saygıyla kutluyorum. Sayıştay gibi bir demokrasiyi demokrasi yapan kurumlara şiddetle ihtiyacımız olduğunu, bu vesileyle ifade ediyorum.
Çok teşekkür ederim.

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen üç gün beklemek zorunda.