Taşeron işçiliği sona erdirmeyi hedefleyen teklife sıra gelmesin diye şimdi AKP Grubu Meclisi kapatıyor

ÜÇÜNCÜ OTURUM
Açılma Saati: 19.21
BAŞKAN: Başkan Vekili Şükran Güldal MUMCU
KÂTİP ÜYELER: Fehmi KÜPÇÜ (Bolu), Mine LÖK BEYAZ (Diyarbakır)
----- 0 -----
BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 94'üncü Birleşiminin Üçüncü Oturumunu açıyorum.
?
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Sayın Başkan?
BAŞKAN - Önergeyi oylarınıza sunacağım ve karar yeter sayısı da arayacağım. Fakat, Sayın Hamzaçebi bir söz talebinde bulundu.
ADİL ZOZANİ (Hakkâri) - İktidar kaçmaya çalışıyor Sayın Başkan.
RECEP ÖZEL (Isparta) - Oylamaya başladık Sayın Başkan.
BAŞKAN - Sunacağım dedim.
Buyurunuz.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Çok göz yaşartıcı bir tabloyla karşı karşıyayız. Adalet ve Kalkınma Partisi Grubu görüşmelerin devam etmesini istiyor. Zannedersiniz ki, herkes zanneder ki gerçekten görüşmeler devam etsin.
HİLMİ BİLGİN (Sivas) - Milletvekilleri özgürdür Başkanım.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Oysa, niyetleri, şimdi bir karar yeter sayısı isteyip kendi önergelerini Mecliste çoğunluk olmadığı için reddettirmek ve bu Meclisi böylece bugün kapatmak. Bunun arkasındaki neden de eğer kapatılmasıydı, devam etseydik dün gündemin 3'üncü sırasına alınmış olan ve maden iş kolunda taşeron işçiliği sona erdirmeyi hedefleyen, Kocaeli Milletvekillerimiz Sayın Haydar Akar ve Sayın Mehmet Hilal Kaplan'ın teklifinin görüşülmesini engellemek. Devam etseydi bu teklif görüşülecekti. Bu teklife sıra gelmesin diye şimdi Adalet ve Kalkınma Partisi Grubu Meclisi kapatıyor.
Milletimizin dikkatine sunuyorum.
BAŞKAN - Teşekkür ederiz Sayın Hamzaçebi.

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen bir hafta beklemek zorunda.