Hamzaçebi, TBMM'deki internet altyapısını sordu

Hamzaçebi, TBMM'deki internet altyapısını sordu
 
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, TBMM kampüsünde kablolu ve kablosuz internet altyapısının kurulumunu kimin yaptığını sordu.
 
Hamzaçebi, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı'na sunduğu soru önergesinde, TBMM'de kablolu ve kablosuz internet altyapısının oluşturulmasından bu yana bağlantı sorunları, bağlantıda kopmalar, erişimde sıkıntılar meydana geldiğini belirtti.
 
Genel Kurul'da ve kulislerde genellikle internet bağlantısı kurulamadığını ya da kurulan bağlantının kısa sürede koptuğunu ifade eden Hamzaçebi, kendisinin cep telefonuyla Genel Kurul salonunda kablosuz internet hizmeti alamadığını kaydetti.
 
Hamzaçebi, internet altyapısının faaliyete geçmesinden bu yana yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak daha önce birkaç defa arıza bildiriminde bulunduğunu ancak cevaben sorun olmadığının bildirildiğini belirtti.
 
TBMM Bilgi İşlem Başkanlığı?nın, TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı Kanunu?nda yer alan görev ve sorumluluklarını anımsatan Hamzaçebi, önergesinde şu sorulara yer verdi:
 
"TBMM kampüsünde kablolu ve kablosuz internet altyapısının kurulumu Bilgi İşlem Başkanlığı?nca mı yapılmıştır yoksa mal ve hizmet alımına mı gidilmiştir? Bu konuda mal ve hizmet alımı için ihale yoluna gidildi ise hangi tarihte ihaleye çıkılmıştır, muhammen bedeli ne kadardır, katılan istekli sayısı kaçtır, firma isimlerine göre teklif ettikleri bedeller nelerdir ve ihaleyi hangi firma, kaç liralık teklifle almıştır? Hizmet alım sözleşmesi kaç yıllık olarak imzalanmıştır? Genel Kurul Toplantı Salonu ve kulislerde yaşanan sorunların kaynağı kurulu kapasitenin ihtiyacı karşılayamaması mıdır? Öyle ise kapasitenin artırılması yoluna neden gidilmemektedir? Sistemin geliştirilmesi düşünülmekte midir? Bağlantıda yavaşlamanın sebebi kullanıcıların erişim sağladığı sitelerin kontrol ve denetiminin yapılması mıdır? Ziyaret edilen sitelerin içeriği takip edilmekte midir? Sorunların çözümü ve şikâyetlerin giderilmesi için ne gibi çalışmalar yapılmaktadır?"
 
06.06.2014 

Viagra çok lezzetli yemek değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç saat beklemek zorunda.