Kontrolsüz, Güvensiz, Can Tehlikesi Olan Bir Süreç Yaşanmaktadır

17 Haziran 2014 Salı
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 15.00
BAŞKAN: Başkan Vekili Meral AKŞENER
KÂTİP ÜYELER: Muhammet Rıza Yalçınkaya (Bartın), Dilek Yüksel (Tokat)
----- 0 -----
BAŞKAN - Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104'üncü Birleşimini açıyorum.
(?)
BAŞKAN - Sayın Hamzaçebi?
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Teşekkür ederim Sayın Başkan.
Değerli milletvekilleri, Irak'ta olağanüstü bir süreç yaşanmaktadır. IŞİD isimli örgüt kendisine bağlı kuvvetlerle önce Musul'u işgal etmiştir, Musul'da Konsolos ve Konsolosluk görevlileriyle, kamyon şoförlerimiz bu örgüt tarafından rehin alınmıştır. Şimdi, bu örgüt yine kendisine bağlı kuvvetlerle Telafer'i işgal etmiştir. Bu hareketin, işgal hareketinin, istila hareketinin nerede duracağı belli değildir, son derece kontrolsüz, güvensiz, can tehlikesi olan bir süreç yaşanmaktadır.
Telafer, Türkmenlerin Irak'ta yoğun olarak yaşadığı ikinci bölgedir. Bu bölgedeki Türkmenlerin petrol zenginliklerine el koymak amacıyla, yıllardır kendileri, bu bölgeden yıldırma, göç ettirme politikalarıyla sürülmek istenmektedirler. Şimdi, bu kardeşlerimiz Telafer'den sürülmüş, yakın bölge olan Sincar'a sığınmak istemişler ancak orası küçük olduğu için oraya alınmamıştır, arazide kalmışlardır. Sayın Davutoğlu'nun ifadesine göre 100 bini aşkın Türkmen kardeşimiz söz konusudur. Hükûmet acaba bu konuda ne yapmaktadır? Orada ciddi bir süreç söz konusudur. Sayın Bakandan bu konuda bilgi vermesini rica ediyorum.

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm seçip zaten karar verin. Biz sirk geldi ve sevdim aldım. hemen kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç dakika beklemek zorunda.