Çocukları kaçırılan Diyarbakırlı anneler TBMM?de CHP Grup Başkanvekili M. Akif HAMZAÇEBİ?yi ziyaret etti

Çocukları kaçırılan Diyarbakırlı anneler TBMM?de CHP Grup Başkanvekili M. Akif HAMZAÇEBİ?yi ziyaret etti
24 Haziran 2014 Salı
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, çocukları kaçırıldığı için eylem yapan Diyarbakırlı anneleri kabul etti. Hamzaçebi, ?Çözüm sürecinin başarıya ulaşması için bir yasal çerçeve gerekiyor yani TBMM?nin bu konuda karar alması gerekiyor? dedi.
GÖZYAŞLARI İÇİNDE KONUŞTULAR, ÇOCUKLARINI İSTEDİLER-
Çocuklarının fotoğraflarını ellerinde tutan anneler, 40 gündür eylemde olduklarını anımsattı.
Annelerin hatırı için çözüm üretilmesini ve çocuklarını yanında isteyen anneler, "Evlatlarımızı verin. Bu çocukların hayatları size bağlı.  Bunlar çok küçük, ölmeyi hak etmiyorlar. Yüreğimizdeki ateşi söndürün. Yaş gözetimi yapılmasın, çocuklarımızı bize geri verin. 40 gündür eylemdeyiz. Çocuklarımızı bize kavuşturun. Bu hasrete dayanamıyoruz" dedi.
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi de bir anne için hayattaki en kıymetli varlığın evladı olduğunu dile getirdi.
Hamzaçebi, "Çocukların ellerinde silah değil, kalem, kitap olsun. Anneler, çocuklar acı çekmesin. Barış içinde, demokratik yollardan çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Çözüm buradan geçiyor" dedi.
HAMZAÇEBİ, KOMİSYON KURULMASINI İSTEDİ
Çözüm sürecini Hükümet'in yürüttüğüne işaret eden Hamzaçebi, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ancak çözüm  sürecinin başarıya ulaşması için bir yasal çerçeve gerekiyor. Yani TBMM'nin bu konuda karar alması gerekiyor. Çözüm süreci bir hükümet, meselesi olmaktan çıkıp parlamentonun, TBMM'nin meselesi olduğu anda sorunun çözümü konusunda çok ciddi bir adımı atmış olacağız. Biz bu sorunu çözmek için TBMM'nin bu soruna, Kürt sorununa el atması gerektiği kanaatindeyiz. TBMM'de Anayasa Uzlaşma Komisyonu gibi bir tüm siyasi partilerin temsilcilerinden oluşan  bir komisyon kurulması gerektiğini öteden beri savunuyoruz. Tüm siyasi partiler nasıl anayasa konusunda bir araya gelmişse Kürt sorunu, terör sorunu konusunda da bir araya gelip çözüm üretebilir. Parlamento bu işe el koyduğunda inanın sorun çok daha normal bir şekilde tartışılacaktır ve Türkiye bu sorunu çözme konusunda çok önemli bir adım atmış olacaktır. CHP olarak bu sorununun, TBMM'de çözülmesi konusunda adım atılması gerektiğine inanıyoruz. Biz bu mücadelenizde sizin yanınızdayız."

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç dakika beklemek zorunda.