Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz?ın (3/1580) esas numaralı Başbakanlık Tezkeresi üzerinde Hükûmet adına yaptığı konuşmasındaki bazı ifadelerine ilişkin açıklaması

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
TUTANAK DERGİSİ

2?nci Birleşim
2 Ekim 2014 Perşembe
 ?
ÜÇÜNCÜ OTURUM
Açılma Saati: 17.22
BAŞKAN: Başkan Vekili Ayşe Nur BAHÇEKAPILI
KÂTİP ÜYELER: Muharrem IŞIK (Erzincan), Muhammet Bilal MACİT (İstanbul)
----0----
BAŞKAN ? Sayın milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 2?nci Birleşiminin Üçüncü Oturumunu açıyorum.
Başbakanlık tezkeresi üzerindeki görüşmelere devam edeceğiz.
Hükûmet yerinde.
?
BAŞKAN ? Teşekkür ederim.
Sayın Hamzaçebi, siz de mi açıklama yapacaksınız? Yerinizden size de bir dakika vereyim.
Buyurun, bir dakika süreniz var.
 4.- İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin, Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz?ın (3/1580) esas numaralı Başbakanlık Tezkeresi üzerinde Hükûmet adına yaptığı konuşmasındaki bazı ifadelerine ilişkin açıklaması
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) ? Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Sayın Bakan Hükûmetin yürütmekte olduğu bu politikanın bir devlet politikası olduğunu söylemiştir. Devlet politikası dediğiniz zaman sadece Hükûmeti değil, muhalefet partilerini, devletin tüm kurumlarını, tüm milleti kapsayan bir politika demektir. Böyle bir politika da Genelkurmay Başkanının, konuyla ilgili bürokratların, Dışişleri Bakanının sadece Hükûmete değil, gelip muhalefet partilerine de ?başta ana muhalefet partisi olmak üzere- bilgi vermesi gerekir.
Sayın Millî Savunma Bakanı konuşmasını normalde siyasi parti gruplarından sonra yapacaktı çünkü öyle bir öneri geldi. Ben ?Hayır.? dedim, önce konuşsun ki bilgi versin. Bakın, orada dahi Hükûmetin bilgi verme düşüncesi yok, muhalefet partilerinin konuşmasına cevap vermek üzere en son konuşmayı planlıyor. Bu sadece ve sadece Hükûmet politikasıdır, öyle de dememek gerekir, Davutoğlu-Erdoğan ikilisinin Türkiye?yi maceraya sürükleyecek, savaşa sürükleyecek bir politikasıdır efendim.
Teşekkür ederim.
BAŞKAN ? Teşekkür ederim.
?

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm seçip zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen üç gün beklemek zorunda.