Biber gazı fişekleriyle öldürdüğünüz gençlerin ailelerinden özür dileyecek misiniz

9 Aralık 2014 Salı
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 15.01
BAŞKAN: Başkan Vekili Şükran Güldal MUMCU
KÂTİP ÜYELER: Dilek YÜKSEL (Tokat), Mine LÖK BEYAZ (Diyarbakır)
-----0-----
BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 24'üncü Birleşimini açıyorum.
(?)
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Teşekkür ederim Sayın Başkan.
Biraz önce Adalet ve Kalkınma Partisi sıralarından bir milletvekili -siz "Sayın Coşkun" dediniz ama tam tahmin edemedim- Yalova milletvekilimiz Sayın Koçak olduğunu söylediler, Yalova'da kesilen ağaçlarla ilgili muhalefeti eleştiren bir konuşma yaptı.
BAŞKAN - Sayın Temel Coşkun.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Sayın Temel Coşkun, evet, ben yanlış telaffuz ettim, özür diliyorum Sayın Coşkun.
Geçen hafta Sayın Coşkun benzer bir konuşmayı kürsüde yaptı, ben de çıktım Sayın Coşkun'un konuşmasına bir cevap verdim. Aynı şeyi tekrar edeceğim: Biz Yalova'da kesilen ağaçlar nedeniyle halkımızdan, Yalovalılardan özür diledik, Sayın Muharrem İnce yetinmedi insanlıktan özür diledi. Yalova'da sıkılan biber gazı nedeniyle ben kürsüden özür diledim. Ama, bir soru sordum, onun cevabını lütfen istiyorum sizden: Siz biber gazı fişekleriyle öldürdüğünüz gençlerin ailesinden özür dileyecek misiniz? "Siz" derken Hükûmetinizi kastediyorum, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı dönemini kastediyorum. Onlardan özür dileyecek misiniz? Gezi'de kestiğiniz ağaçlardan özür dileyecek misiniz? Atatürk Orman Çiftliği'ne saray yapma gerekçesiyle orada katlettiğiniz ağaçlar nedeniyle milletten özür dileyecek misiniz?
Teşekkür ederim. (CHP sıralarından alkışlar)

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen üç gün beklemek zorunda.