Sayın Bakan, yine kanuni şekilde başvuran AKP'li milletvekili var mıdır?

16 Aralık 2014 Salı
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 11.00
BAŞKAN: Başkan Vekili Sadık YAKUT
KÂTİP ÜYELER: Muhammet Rıza YALÇINKAYA (Bartın), Bayram ÖZÇELİK (Burdur)
----0----
BAŞKAN - Türkiye Büyük Millet Meclisinin 31'inci Birleşimini açıyorum.
(?)
BAŞKAN - Buyurun Sayın Hamzaçebi.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Sayın Başkan, 60'ıncı maddeye göre söz istiyorum efendim.
BAŞKAN - Buyurun.
VI.- AÇIKLAMALAR (Devam)
8.- İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin, tekraren, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yaptığı açıklamasındaki bazı ifadelerine ilişkin açıklaması
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız biraz önce "Elimde bir tablo var." dediği tabloyu bizlere gönderdi. Tablodaki bilgilere göre, bir milletvekilinin hissedarı olduğu şirketlerle ilgili olarak kendilerinde, Enerji Bakanlığında veya ilgili kuruluşlarında 6 adet lisans başvurusu vardır, bunlar henüz başvuru aşamasındadır.
İkinci olarak da, bir şirkete 2012 yılında lisans verilmiştir. Ben, Sayın Taner Yıldız'dan şunu rica ediyorum: Özellikle, Adalet ve Kalkınma Partisi Grubuna mensup milletvekillerinin benzer talepleri, yani onların hissedarı olduğu şirketlerin yasalar çerçevesinde yine benzer talepleri olmuş mudur? Hangi şirketlerdir bunlar? Bu konuda da bize bilgi verirse memnun olurum.
Teşekkür ederim.

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz mağazasında geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen üç gün beklemek zorunda.