"CHP iktidarında atanamayan öğretmen kalmayacak" dememizden rahatsızsınız

21 Aralık 2014 Pazar
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 11.00
BAŞKAN: Başkan Vekili Şükran Güldal MUMCU
KÂTİP ÜYELER: Mine LÖK BEYAZ (Diyarbakır), Dilek YÜKSEL (Tokat)
----0----
BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 36'ncı Birleşimini açıyorum.
(?)
BAŞKAN - Buyurunuz Sayın Hamzaçebi.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Efendim, şimdi, bir kere, kalktı Sayın Aydın söz aldı, bir başka konuda tutanaklara geçecek şekilde bir konuşma yaptı, sonra "ütopik CHP iktidarı" diye bir söylemde bulunarak bize sataştı.
Söz istiyorum.
BAŞKAN - Evet efendim.
Buyurunuz.
AHMET AYDIN (Adıyaman) - "Takdir kamuoyunun." dedim sadece.
IV.- SATAŞMALARA İLİŞKİN KONUŞMALAR (Devam)
2.- İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın yerinden sarf ettiği bazı ifadeleri sırasında Cumhuriyet Halk Partisine sataşması nedeniyle konuşması
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Sayın Ramis Topal burada güzel bir konuşma yaptı, Hükûmetin hangi konularında yetersiz olduğunu tek tek saydı. Atanamayan öğretmenlerden tarımın sorunlarına, Amasya'nın sorunlarına, Amasya'nın kara yolu ihtiyacına kadar hepsini tek tek anlattı ve "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Hükûmetin yapamadıklarını biz yapacağız." dedi. Bundan neden rahatsız oluyorsunuz? Yani sanki bunlar yapılamaz gibi bir şey söylüyorsunuz.
AHMET AYDIN (Adıyaman) - Hayır, CHP'nin iktidar olma şansının zor olduğunu?
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (Devamla) - Şimdi, atama bekleyen 330 bin öğretmenimiz var. Bakın, bunlar atama bekliyor. Her gün sosyal medyada, gazetelerde, televizyonlarda bu gençlerimiz hepimize, parti ayrımı yapmaksızın mesaj gönderiyorlar. Sayın Ramis Topal da "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında atama bekleyen öğretmen kalmayacak." diyor. Siz de bunu "ütopik CHP iktidarı" olarak isimlendiriyorsunuz.
Bundan şunu anlıyorum: Yani, atama bekleyen öğretmenler boşuna beklemesinler, bizim iktidarımızda bunlar olmayacaktır. Ama, ben, buradan, atama bekleyen öğretmenlere Cumhuriyet Halk Partisi adına söz veriyorum: Gerçekten, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında atama bekleyen öğretmen sorunu kalmayacak ve öğretmensiz sınıf, çocuk, öğrenci kalmayacak.
Hepinize saygılar sunuyorum. (CHP sıralarından alkışlar)

Viagra çok lezzetli yemek değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç dakika beklemek zorunda.