Hayatına son veren Japon mühendis Ryoichi Kishi'ye Allah'tan rahmet diliyorum.

25 Mart 2015 Çarşamba
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 14.01
BAŞKAN: Başkan Vekili Sadık YAKUT
KÂTİP ÜYELER: Fehmi KÜPÇÜ (Bolu), Bayram ÖZÇELİK (Burdur)
-----0-----
BAŞKAN - Türkiye Büyük Millet Meclisinin 83'üncü Birleşimini açıyorum.
(?)
Sayın Hamzaçebi, buyurun.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Teşekkür ederim Sayın Başkan.
Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıl dönümünde kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Sayın Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin kuşkular, karanlık noktalar hâlâ giderilebilmiş değildir. Bu kuşkuların, karanlık noktaların aydınlatılamamış olması bu devletin bir ayıbıdır. Ben Hükûmeti, tüm kamuoyu yönetimini, İçişleri Bakanlığını bu olayın üzerindeki kuşkuları aydınlatmaya bu vesileyle davet ediyorum.
2'nci olarak değineceğim konu şudur: İki gün önce İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde halatların kopması sonucu bir kaza meydana geldi. Kazada şans eseri herhangi bir şekilde hayatını kaybeden hiç kimse olmadı. Ancak, bu kaza sonrasında bu Körfez geçişinde çalışan bir Japon mühendis Ryoichi Kishi "Olayın sorumlusu benim, kimsenin suçu yok." notunu bırakarak intihar etti. Sevgili Kishi'ye ben burada Allah'tan rahmet diliyorum. Uzun zamandır toplumumuzda olmayan bir duyguyu bu topluma hatırlattığı için kendisine Allah'tan rahmet diliyorum tekrar. Ancak, sevgili Kishi'ye, rahmetli Kishi'ye buradan bir şey söylemek istiyorum: Sevgili Kishi, burası Türkiye, burada bu olaylar nedeniyle, benzer olaylar nedeniyle hiç kimse intihar etmez, hiç kimse hayatına son vermez, hiç kimse suçunu, hatasını, kabahatini kabul ederek değil intihar etmek görevinden bile istifa etmez.
Bu onurlu duruşu sergileyen Kishi'ye Allah'tan rahmet dilerken Yalova Belediyemizin Kishi adına Yalova'da olan Tonami meydanında bir anıt dikeceğini buradan tüm Türkiye'ye duyurmak istiyorum. Tonami, Japonya'da bir kenttir, Yalova'nın kardeş kentidir. 1999'daki Yalova depremi sırasında oradaki kişiler yani Tonamililer Yalova'ya gelerek Yalovalılara yardım etmişlerdir. Böylesi bir kardeşliği göstermiş bir kentin halkına şimdi bir başka olay vesilesiyle Yalovalılar bir anıtla cevap veriyorlar. Ben Yalova Belediye Başkanımızı da burada bu tutumu nedeniyle kutluyorum. Kishi'ye gerçekten yürekten bir kez daha rahmet diliyorum.
Teşekkür ederim.

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç saat beklemek zorunda.