Komisyon Başkanı yanıltıcı bilgi vermektedir

26 Mart 2015 Perşembe
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 14.03
BAŞKAN: Başkan Vekili Sadık YAKUT
KÂTİP ÜYELER: Bayram ÖZÇELİK (Burdur), Muhammet Bilal MACİT (İstanbul)
-----0-----
BAŞKAN - Türkiye Büyük Millet Meclisinin 84'üncü Birleşimini açıyorum.
(?)
BAŞKAN - Sayın Hamzaçebi, yine kısa bir açıklama lütfen.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Sayın Başkan, şimdi, Sayın Komisyon Başkanı yanıltıcı bilgi veriyor sanki Cumhuriyet Halk Partisi bütün maddelerle ilgili çıkarma önergesi vermiş gibi.
İÇİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI MEHMET ERSOY (Sinop) - Hayır?
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Raporunuzda var, yazmışsınız. Cumhuriyet Halk Partisinin 104, 107 ve 128'inci maddelerle ilgili değişiklik önergesi var.
İDRİS ŞAHİN (Çankırı) - "Birkaç maddede" dedi ya!
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Bu değişiklik önergelerini siz görüştünüz mü?
HASİP KAPLAN (Şırnak) - Bu raporda yazmıyor hiçbiri.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Bakın, değişiklik önergesi var yani şöyle bir yoruma katılmıyorum: Efendim, zaten çıkarılma önergesi vermiştiniz, biz de çıkardık, konuşsanız ne olacaktı? Böyle bir şey olabilir mi?
Sayın Başkan, bu olmadı. Bu tam polis devleti yasa tasarısına uygun bir yaklaşım oldu.
S. NEVZAT KORKMAZ (Isparta) - Kifayeti müzakere vermiş yani.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Sayın Ahmet Aydın bir şey söyledi: "Bu ek rapor diğer raporun mütemmim cüzüdür yani ayrılmaz parçasıdır, esas olan diğer rapordur." O zaman, şunu önereceğim: Esas olan diğer rapor ise bu maddelerin Komisyon tarafından çıkarılmasından sonra ortada yeni bir metin vardır, bu maddelerin çıkarılmış olduğu yeni bir metin vardır. Bu durumda, 82'nci maddenin (3)'üncü fıkrasına göre, bu yeni metinle ilgili olarak ancak Komisyon salt çoğunluğuyla bir oylama isteyip ve bu oylamada bu talep kabul edilirse önergeler reddedilmiş sayılacaktır; aksi takdirde, önerge sahiplerinin konuşma hakları vardır.

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm seçip zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen biraz zaman beklemek zorunda.