Komisyon Başkanı önergeleri birleştirmeden işlem yaptıklarını ifade ediyor

26 Mart 2015 Perşembe
BİRİNCİ OTURUM
Açılma Saati: 14.03
BAŞKAN: Başkan Vekili Sadık YAKUT
KÂTİP ÜYELER: Bayram ÖZÇELİK (Burdur), Muhammet Bilal MACİT (İstanbul)
-----0-----
BAŞKAN - Türkiye Büyük Millet Meclisinin 84'üncü Birleşimini açıyorum.
(?)
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Sayın Başkan, şimdi Komisyon Başkanı "Komisyonda Cumhuriyet Halk Partililerin vermiş olduğu çıkarma önergelerini esas alarak işlem yaptık." dedi. Bir soru sormak istiyorum. Diğer çıkarma önergeleriyle birleştirmeden mi işlem yaptınız?
İÇİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI MEHMET ERSOY (Sinop) - İşte, onu söylüyorum efendim.
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Ama onu söylemediniz yani sanki "Cumhuriyet Halk Partisi istedi, biz de çıkardık, şimdi niye itiraz ediyorsunuz?" anlamında söylüyorsunuz.
İÇİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI MEHMET ERSOY (Sinop) - Geliş sırasına göre, üç siyasi partimizin önergelerinden en önce Cumhuriyet Halk Partisinin önergeleri verilmiş olduğu için, ilk önce Cumhuriyet Halk Partisinin önergeleri işleme alınmış, diğer siyasi partilerin aynı mahiyetteki önergelerinin imza sahiplerinin isimleri okunmuştur. Doğal olarak?
MEHMET AKİF HAMZAÇEBİ (İstanbul) - Ama bunu belirtmediniz demin, bakın.
İÇİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI MEHMET ERSOY (Sinop) - Peki, şimdi belirtmiş oldum efendim. Özür diliyorum eğer bir eksiklik yaptıysam.

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm seçip zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen tam olarak bir saat beklemek zorunda.