Sultanahmet'te bugün gerçekleştirilen kanlı saldırının yüreklerimizi yakan terör olaylarının sonuncusu olmasını diliyorum

Dönem: 26 Yasama Yılı: 1 Tarih: 12.1.2016 Birleşim: 26 


    BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, bugün İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen patlamada Valiliğin yaptığı açıklamaya göre içinde yabancı uyruklu kişilerin de bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetmiş, 15 kişi de yaralanmıştır.
    Değerli milletvekilleri, ülkemiz önemli, tarihsel bir süreçten geçmektedir. Yıllardır PKK terörünü yaşayan ve bu terörle mücadele eden Türkiye 2015 yılı itibarıyla da IŞİD terörüyle karşı karşıya kalmıştır. Bu bağlamda 20 Temmuz 2015 tarihinde Suruç'ta gerçekleştirilen 34 kişinin öldüğü, 100'den fazla kişinin yaralandığı; 10 Ekim 2015 tarihinde ise Ankara Garı önünde gerçekleştirilen ve cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısı olarak tarihte yerini alan, 107 kişinin hayatını kaybettiği, 500'den fazla kişinin yaralandığı intihar saldırıları toplum vicdanında derin bir yara açmıştır. 
    Terör önce güven duygusunu ve toplumsal dayanışma duygusunu yok etmek ister. Bu nedenle 78 milyon insanımızın bugün birbiriyle kucaklaşma, birbiriyle dayanışma zamanıdır. 
    Tüm terör örgütlerini ve bu terör ortamını besleyenleri şiddetle kınıyorum. Sultanahmet'te bugün gerçekleştirilen kanlı saldırının yüreklerimizi yakan terör olaylarının sonuncusu olmasını dilerken terörü tekrar kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır, saldırıda yaralananlara ise şifa diliyorum.

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm seçip zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen üç gün beklemek zorunda.