Kim daha yerli, kim daha millî tartışmasının Genel Kurula, ülkeye hiçbir yararı yoktur

Dönem: 26 Yasama Yılı: 1 Tarih: 18.2.2016 Birleşim: 41 

    BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, bir önceki oturumda, kürsüye çıkan iki hatibin yerli ve millî kelimelerini kullanmak suretiyle kurmuş olduğu cümleler Genel Kurulda bir rahatsızlığa neden oldu. 
    Şunu ifade etmek isterim ki: Kim daha yerli, kim daha millî tartışmasının Genel Kurula, ülkeye hiçbir yararı yoktur. Böyle bir yarışa girmeye gerek yoktur. Bu Mecliste bulunan 550 milletvekili de yerlidir, millîdir. Türkiye Büyük Millet Meclisinden çıkan Hükûmetimiz de yerlidir, millîdir; halkın oylarıyla seçilmiş olan Sayın Cumhurbaşkanı da yerlidir, millîdir. (AK PARTİ sıralarından alkışlar) 
    Bu tartışmaları bir kenara bırakalım. Ülkemizin çok önemli gündemi var. Dün çok acı bir terör olayını yaşadık. İnsanlar daha cenazelerini alamadılar. Böyle bir acıyı yüreğimizde yaşarken, bunun acısı daha soğumamış iken, Türkiye Büyük Millet Meclisinin çalışmalarına devam etmesi gibi bir kararlılığı ortaya koymuş iken, bizim, Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündeme, Türkiye'nin gündemine yoğunlaşıp daha ciddi şeyler üretmemiz gerekir diye düşünüyorum. 
    Bu düşüncelerimi ifade ettikten sonra çalışmalara devam ediyoruz. 
    Bu düşüncelerimi, biraz önce verdiğimiz arada tüm grup başkan vekilleriyle de paylaştım. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. 
    Anlaşınız için teşekkür ediyorum.

Viagra çok lezzetli yemek değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm atanmış zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç dakika beklemek zorunda.