Milletimizin birliğine yönelik eylemleri şiddetle kınıyorum

Dönem: 26 Yasama Yılı: 1 Tarih: 17.2.2016 

    BAŞKAN - Yaklaşık yarım saat önce, henüz resmî makamlarca bir açıklama yapılmadığı için mahiyeti tam olarak bilinmemekle birlikte Ankara'nın merkezinde, Bakanlıklar'da yaşanan ve oluş tarzı itibarıyla bir terör faaliyeti olduğu izlenimini veren bir bomba patlatıldığı duyumu alınmıştır. Tekrar ediyorum, henüz resmî bir açıklama yapılmamıştır, bu duyum Başkanlık Divanına da ulaştı; bu çerçevede değerlendirmemi yapıyorum. 
    Milletimizin birliğine yönelik bu eylemleri şiddetle kınıyorum. Bu şekilde hiçbir eylemin milletimizin moral ve motivasyonunu bozamayacağını buradan belirtiyorum. Yaralanan vatandaşlarımız olduğunu duydum, ölen vatandaşımız var mıdır yok mudur henüz bilmiyorum, bu konuda bir bilgi bize intikal etmemiştir; olmamasını diliyorum tabii ki. Yaralanan vatandaşlarımıza buradan acil şifalar diliyorum. 
    Değerli arkadaşlar, Meclisimiz normal çalışmasına devam edecektir. Böyle bir patlama olabilir; Türkiye'nin çeşitli yörelerinde zaman zaman şiddet eylemleri, terör eylemleri olmaktadır. Bu eylemler var diye Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına ara vermez. O nedenle çalışmalarımıza devam ediyoruz. (AK PARTİ sıralarından alkışlar) 

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm almak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen biraz zaman beklemek zorunda.