Bu tip terör olayları, her zamankinden çok daha fazla bir şekilde TBMM'nin çok daha güçlü olarak ayakta ve faaliyette olmasını gerektirmektedir.

Dönem: 26 Yasama Yılı: 1 Tarih: 17.2.2016 Birleşim: 40 
 
    BAŞKAN - Değerli milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu çalışmalarını sürdürürken saat 18.30 sıralarında İnönü Bulvarı üzerinde, orada İnönü Bulvarı'nın onu kesen bir caddeyle buluştuğu kavşakta bir askerî servis aracına bomba yüklü olduğu ifade edilen bir başka araç tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda çok sayıda insanımız hayatını kaybetmiş ve bazı vatandaşlarımız da yaralanmıştır. Sayın Sağlık Bakanının o anda mevcut olan bilgilere göre yapmış olduğu açıklama çerçevesinde olay yerinde 20-21 insanımızın ve hastanelerde de 3 insanımızın hayatını kaybettiği ifade edilmiştir. Yine, Sayın Sağlık Bakanı tarafından yaralıların olduğu ifade edilmiştir. 
    Türkiye Büyük Millet Meclisine çok yakın bir yerde, başkent Ankara'da böyle bir olayın -terör olayı olduğu anlaşılıyor- gerçekleşmesi şüphesiz son derece üzüntü vericidir. Ancak, bu tip terör olayları, her zamankinden çok daha fazla bir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisinin çok daha güçlü olarak ayakta ve faaliyette olmasını gerektirmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisinin burada çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor olması ve teröre karşı ortak bir duruşu sergilemesi tarihî bir görevdir. Halkımız huzur içerisinde, özgür bir biçimde yaşamak istiyor. Bu huzura, bu özgürlüğe kastetmek isteyenlere Türkiye Büyük Millet Meclisi ve milletimiz müsaade etmeyecektir. Terörü şiddetle kınıyorum.
    Teşekkür ederim değerli milletvekilleri.

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm bulmak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen birkaç dakika beklemek zorunda.