Gruplarca müşterek imzalanmayan önergenin "ortak deklarasyon" olarak işlem görmesi mümkün bulunmamaktadır

Dönem: 26 Yasama Yılı: 1 Tarih: 17.2.2016 Birleşim: 40 

    BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, Başkanlık Divanına, bugün Ankara'da yaşanan menfur saldırının kınanmasına ilişkin açıklama kapsayan bir önerge verilmiştir. 
    Türkiye Büyük Millet Meclisi, ulusal ve uluslararası kamuoyuna duyurma gereği duyduğu açıklamalarını, istikrar kazanmış olan deklarasyon yayınlama teamülüyle yerine getirmektedir. Bu teamüle göre, gruplarca müşterek imzalanmayan önergenin "ortak deklarasyon" olarak işlem görmesi mümkün bulunmamaktadır. 
    Başkanlığımıza verilen söz konusu önergede tüm grupların imzası bulunmamaktadır. Genel Kurulun 15/4/2004 tarihli 74'üncü Birleşiminde benzeri bir olay yaşanmış, bir siyasi parti grubu tarafından verilen bir deklarasyon yayınlanmasına dair önerge, yapılan usul tartışmasını müteakip, oturumu yöneten Başkan tarafından deklarasyon önerisinin bütün gruplar tarafından imzalanmadığı gerekçesiyle işleme alınmamıştır. Bunun gerekçesi ise Türkiye Büyük Millet Meclisinin ortak görüşü olarak yayımlanacak bir deklarasyonun ortak bir öneri olarak sunulması gereği olarak belirtilmiştir. Belirtilen teamül doğrultusunda anılan önerge işleme alınamamaktadır. 
    Bilgilerinize sunulur.

Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm bulmak zaten karar verin. Biz sirk geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen bir hafta beklemek zorunda.