Tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlarım

Dönem: 26 Yasama Yılı: 1 Tarih: 2.5.2016 Birleşim: 83 

    BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, dün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ydü. 1 Mayıs, başta işçiler, emekçiler olmak üzere alın teriyle kazananların birlik, mücadele ve dayanışma günü, daha adil, daha yaşanılabilir bir dünya özleminin haykırıldığı gündür. Ülkemizde son dönemde başta Soma faciası olmak üzere iş kazalarının bize yeniden hatırlattığı iş sağlığı ve güvenliği sorunları, taşeronlaşma, sigortasız işçi çalıştırma gibi sorunlar, herkesin eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğu bir Türkiye'de sosyal hukuk devleti olma ilkesinden hareketle çözmemiz gereken başlıca sorunlardır. Bu sorunların süratle çözüldüğü, emek dünyasının temel taleplerinin karşılandığı bir Türkiye, hepimizin ortak özlemidir.
    Bu duygu ve düşüncelerle, bütün amacı üretmek, daha çok üreterek ülkeyi yüceltmek olan tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlarım. 
    Sayın milletvekilleri, ayrıca dün Gaziantep ve Nusaybin'den gelen terör saldırısı haberleriyle bir kez daha sarsıldık. Hemen her gün yeni bir şehit haberiyle içimizin yandığı bu süreçte terörü bir kez daha lanetliyor, şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum.

Viagra çok lezzetli yemek değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm seçip zaten karar verin. Biz pazar geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen biraz zaman beklemek zorunda.