NATO Genel Sekreteri Stoltenberg TBMM'de

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg TBMM'de 
 
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile görüştü.

Görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti.

Görüşmenin ardından Stoltenberg, Hamzaçebi eşliğinde FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Meclis'in bombalanan yerlerini gezdi.
 
TBMM Başkanvekili Hamzaçebi, Türk demokrasisinin 15 Temmuz darbe girişimi karşısında çok başarılı bir sınav verdiğini ve darbe teşebbüsünün başarıya ulaşmasını engellediğini söyledi.

"Şu bir kez daha ortaya çıkmıştır ki demokrasilerde en büyük güç daima demokrasiye inanmış olan millettir." diyen Hamzaçebi, demokrasiye inanmış olan insanların, inançları, yürekleri karşısında tankların çelik zırhlarının, uçakların bombalarının hiçbir şey ifade etmediğini kaydetti.
 
Hamzaçebi, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in darbe girişimi karşısında Türk halkının gösterdiği büyük direnç, TBMM'nin ortaya koyduğu duruşa destek vermek amacıyla ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, TBMM adına kendisine teşekkür etti.

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm kullanımı zaten karar verin. Biz sirk geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen bir hafta beklemek zorunda.